Hengitä

Runoilija Thor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

koska meissä kaikissa asuu pieni luuseri :D
 

Hengitä,
Jumalien kuullessa äitiesi laulun
Vei voiton eilisestä.
Demonit karttavat seuraasi,
Niin paljon on valtaa.
Kohtalosi on sidottu jo
Etkä pysty menettämään mitään.
Olet viallinen tässä maailmassa.
Maailmassa
Jonka kohtalot määräävät jo ennestään
Kadonneet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot