Kaksisataa valkoista hevosta

Runoilija Thor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

koska meissä kaikissa asuu pieni luuseri :D
 

Lumottu maa syntyy rikotuista lupauksista
Minä kasvan ja kasvan
Niin kuin maailma muuttuu ympärilläni
Osaan jo tunnistaa ajan ja sitoa itse kengännauhat.
Lukitsin joskus veljeni vaatekomeroon
Se katosi ikuisuuteen
Veden äärellä kasvaa lumpeenkukkia
Ja niiden pinnalla ratsastaa
Kaksisataa valkoista hevosta.

Munkit paistattavat päivää eilisen syleilyssä
Onko onnellinen maailma muuttunut sen tuhkaisessa syleilyssä
Muistatko huomisen tulevaisuuden
Tuntemattomien kanssa jatketaan ja loikataan
Kohta huomisen kanssa määräytyy sen sininen sävy
Punaiset langat kädessä tanssin sateessa
Ja huomaan innoissani pystyväni parempaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot