pyöräretki

Runoilija Thor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

koska meissä kaikissa asuu pieni luuseri :D
 

Suunnistan pyörällä kohti
Espoon turhaa keskustaa,
sieltä jatkan tietäni
eteenpäin junakiskojen viertä.
Sillan jälkeen jatkan tietä
vasemmalle ja heti seuraavasta otan oikean.
Jatkan tietä kunnes kaupunki on
pelkkää peltoa.
Golfkentän jälkeen
käännyn kohti metsää
(joka on siis vasemmalla)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot