routaa ja teitä

Runoilija Thor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

koska meissä kaikissa asuu pieni luuseri :D
 

Tämä routainen tie
on vienyt lapsuuteni pellot
pois kärsineiden jalkojen juurelta.
Tämä routainen tie
on tuhonnut mieleni.
Tämän routaisen tien varrella
on se penkki
jossa suutelit minua
viimeisen kerran

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niisk... Nätti

 

Käyttäjän kaikki runot