tietoinen taistelu

Runoilija Thor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

koska meissä kaikissa asuu pieni luuseri :D
 

Koska tämä tietoisuus,
ei ole myyty kuin vain yhdelle,
joudun vaihtamaan
itseni johonkin toiseen.
Näen hiljaisuudessa muiden unet
lentävät mursut ja
variksenpelättimet, jotka taistelevat
omasta olemuksestaan

Samalla minä jumitun kengän nauhoiksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot