tuhoutua

Runoilija Thor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

koska meissä kaikissa asuu pieni luuseri :D
 

Luovuta minulle
ikuinen omaisuutesi ja sen
salassa pidetyt variaabelilaskut
Nuku kaikkien lupaamiesi asioiden ohitse,
jotta minä
pääsisin pidemmälle kuin sinä.

Siitähän tässä kaikessa on kysymys
olipa kerran aurinko ja kuu,
sitten tuli sinä
ja tuhosit maailman,
jossa kukaan ei muutenkaan elänyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

TÄÄ on ihana <333
Ehkä vähän haikee.. mutta ihana silti..

kiitos arvostelustas.

 

Käyttäjän kaikki runot