Loppuvat säkeet

Runoilija Thor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

koska meissä kaikissa asuu pieni luuseri :D
 

Loppuvat säkeet,
Kierrän ympyrää ja
Loppu on piilotettu tarinaan.
Sen jälkeen kun aloitin
En pystynytkään lopettamaan.

Kestin vain hetken

Ja katson kun maailma putoaa.
Olen ruusu
Joka kuihtuu
Olen vesi
Joka mustuu,
Olen huuto
Joka kaikuu
Ja olen mullan alla.
Pitelemässä kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot