Olen rakkauden kolmasti kokenut,
mut siinä myös kolmasti pettynyt.
Ja jos kerta kolmas sanoo toden,
niin voinko enää löytää rakkauden.
En tiedä. Miksi aina jään toiseksi?
Kuulen kuiskauksen korvaan.
Ollaan ystäviä vielä vaan.
En kestä enää kuulla sanoja noita.
Olenko liian pehmeä ja kiltti vielä.
Pitäisikö huutaa rakkauden perään.
Miten tiedän kuka minut haluaa
ja ikuisesti sydäntäni mun kaipaa.
Voit saada rahalla hetken ihailun,
mut et sydäntä sun rakastetun.
Tahtoisin ainoalleni kaiken paljastaa
ja hälle liekkini sydämen ikuisesti palaa.
Silti vaikka kuinka mietin, mietin
En tiedä löydänkö reitin, reitin.
Rakkauden leikin, leikin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upeaa ajattelua. muista, että rakkaus löytää luoksesi silloin, kun sitä vähiten etsit!
Kaunis ja herkkä runo. Ehkäpä hän on jo tullut elämääsi.
Sivut