päiväkirja 1

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
26
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 23:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
En ole koskaan saanut otetta siitä
osannut kuvailla itseäni
kertoa kuka olen

voinko sanoa
että olen ollut monta eri versiota
näkynyt eri lailla eri valossa
soljunut ajan läpi kuin virta

ja että monet niistä hulluista projekteista
ovat aina hetken olleet tärkeitä
ja ne tarinat, ovat aina hetken olleet totta
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-runo raapaisee totuutta, kuin toinen-minä?
Mielikuvitus on ihmisen tärkein huvitus. Ilman sitä ei tule toimeen.
Hienosti kuvailtu 
Minustakin tuntuu välillä juuri tuolta.
 
Välillä itsekkin hukassa... 
 

Käyttäjän kaikki runot