Nainen ja sydän

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
26
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 23:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Luonteeltaan laiskat ja suurpiirteiset
nainen ja sydän

järven rannassa
viipyillen kulkevan laskuveden aikoihin
ovat samaan aikaan
paatuneet ja pakahtuneet

nainen ja sydän
voivat samaan aikaan
sekä vältellä että odottaa

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Naisen sydän voi olla hyvinkin ihmeellinen.
Upea. Pidin kovasti tästä runostasi.
 

Käyttäjän kaikki runot