Sinusta

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
26
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 23:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Minä murenen vähän
kun näen sinut väen paljoudessa

viima käy sisään liitoksista

enkä nuku viikkoihin
ennen kuin tunne sinusta katoaa kehostani

sinusta minä tiedän
etten ole vielä perillä


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin totuudentuntuista ja varmasti monelle hyvin tuttu tunne <3 
 

Käyttäjän kaikki runot