Orjia ja ihmisiä

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
26
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 23:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Tiesitkö sinä aina
että minä olin mielikuvieni suitsima
visioitteni vanki

koska minä en tiennyt

että minun visioni meistä
oli aina suurempi kuin todellisuus

ja että joskus minä vielä näkisin sen yhtä selvästi
kuin silloin sinut

vapauden kaueneimman orjan.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vautsi! Ompas tämä hieno!
jännittäviä ajatuskovia!
Vapaa rakkaus voi olla avain onneen. Mutta vapa rakkauss on parhainta mitä tiedän. Se on onkimiehen onni. Hupaisaa on onkiukon elo.
 

Käyttäjän kaikki runot