Sisar Aika

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
26
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 23:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Kaikista epäluotettavin on aina ollut aika
Kuin yllättäen
siitä on jo vuosi
 
silti minun mielessämme
 
olemme yhä samassa tilanteessa
 
me olemme yhä me
 
joten avaan silmäni 
napitan takin ja lähden ulos
 
koska aika pettää minut aina
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika tosiaankin on hyvin suhteellinen käsite.
 

Käyttäjän kaikki runot