Myrsky jalkojen alla

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
26
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 21.2.2024 12:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Minä olen seissyt tällä hajoavalla laiturilla ennenkin
odottanut jotakuta
tai lautojen räsähdystä jalkojen alla
vajoamista

Kumman tahansa minä otan

molempia pelkään

kummastakaan en tunne selviäväni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti joku tulee pian Sinut pelastamaan, älä pelkää liikaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot