Kultaseni

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
26
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 23:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Minä olen aina pitänyt
vääränlaisista miehistä
minulle niin täysin vääränlaisista
yhteensopimattomista
mahdottomista yhtälöistä

Sellaista se on vain on

Siksi minä en ole lainkaan huolissani
sillä kyllä tämäkin vielä loppuu
kultaseni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne, täytyy keskittyä yhteen ihmiseen kerrallaan.
Juu, realistisesti... 
 

Käyttäjän kaikki runot