Jos

Runoilija Nerina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... Särkyneet unelmat koostuvat särkyneistä sirpaleista...
 

Jos hymyilisin sinulle, huomaisitko?
Jos katsoisin silmiisi, ymmärtäisitkö?
Maailmani on kiinni sinussa,
en voi ajatellakaan muuta...

Jos puhuisin sinulle, kuuntelisitko ollenkaan?
Jos olisin vain hiljaa, arvaisitko jo?
Maailmani on kiinni sinussa,
varastat kaikki ajatukseni...

Jos kertoisin, että rakastan, antaisitko mahdollisuuden?
Jos sanoisin, että olet ainoani, uskoisitko alkuunkaan?
Maailmani on kiinni sinussa,
olet huumetta minulle...

Jos pyytäisin mahdollisuutta, antaisitko sen?
Jos yrittäisin kovasti, antaisitko toivoa?
Maailmani on kiinni sinussa,
ajatukseni menevät aina kauttasi...

Jos en voi unohtaa, mitä teen?
Jos en pysty kertomaan, onko kaikki turhaa?
Maailmani on kiinni sinussa,
en vain pysty ottamaan riskiä,
en halua menettää mitään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä oli kuin minun ajatuksistani, kuinka oletkaan osannut saada noin hienosti kirjoitettua noinkin vaikean asia. suosikkeihin -->

 

Käyttäjän kaikki runot