Huudan!

Runoilija Nerina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... Särkyneet unelmat koostuvat särkyneistä sirpaleista...
 

Huudan,
Sinä satutat,
Huudan,
Auta ja pelasta

Huudan,
kipu yltyy,
Huudan,
tuo kipulääkettä jo

Huudan,
tiedän loppuni tulevan,
Huudan,
on jo vaikea hengittää

Huudan,
kunnes olen turta,
Huudan,
kunnes hiljaisuus saapuu luokseni

Selite: 
Tällainen "pikapika" raapustus, äikän tunnilla tietystä sanasta piti kirjoittaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot