Tahdotko?

Runoilija Nerina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... Särkyneet unelmat koostuvat särkyneistä sirpaleista...
 

Olla sylissäni,

Hymyillä silmilläsi?

Olla luonani ainiaan,

Pilvilinnoja kanssani rakentaa?

Näyttää minulle aarteesi,

Suuren ja kultaisen sydämesi?

Antaa minulle sydämesi,

Ja ensimmäisen rakkaudentunnustuksesi?

(Minä tahdon antaa kaiken sinulle,

mutta tahdotko sinä?)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot