Ihminen heikonlainen

Runoilija Nerina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... Särkyneet unelmat koostuvat särkyneistä sirpaleista...
 

Kukaan ei välitä minusta,
kaikki vaan puhuu sinusta.
Mä olen vain ihminen heikonlainen,
kun sä oot niin tunteeton ja erilainen.
Kaikki uskoo valheet minusta,
kukaan ei näe totuutta sinusta.
Mä olen ehkä ihminen heikonlainen,
mut silti aito ja ymmärtäväinen,
kun sä oot taas paholainen!

Selite: 
Vanhempia kirjoituksiani kaivelin, mutta luulen, että joskus meistä jokaisesta on voinut tuntua tuolta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä varmasti joakista meistä tuntuu tuolta, että niistä pahiksista tykätään ja me hyvät ihmiset jäädään vain jalkoihin, mutta sitten onneksi on niitä ihmisiä jotka huomaa totuuden. Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot