Ikuisuus

Runoilija Nerina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... Särkyneet unelmat koostuvat särkyneistä sirpaleista...
 

Kukaan ei pyyhi kyyneleitäsi,
Kukaan ei kuule huutoasi,
Kukaan ei näe kipuasi,
Kukaan ei tunne nimeäsi,
On vain tyhjyys,
Ja hiljaisuus,
On tulossa hetken ikuisuus...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot