Olen enää

Runoilija Nerina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... Särkyneet unelmat koostuvat särkyneistä sirpaleista...
 

Olen enää

Olen enää varjo,
Se kasvaa,
Ja laajenee.

Olen heikko,
Enkä jaksa enää vastaan taistella,
Ja heikkouteni kasvaa.

Olen enää muisto,
Synkkyys vie mennessään,
Olen enää varjo,
Joka tummenee entisestään.

Olen enää kuiskaus,
Jonka tuuli palauttaa,
Olen enää nimi,
Sekin hautakiveen kaiverrettuna.

Selite: 
Pöytälaatikosta löydetty...
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot