Ei tahtoa

Runoilija Nerina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... Särkyneet unelmat koostuvat särkyneistä sirpaleista...
 

Kukaan ei valinnut minua,
kymmenien joukosta,
täytyykö minun itkeä?

Surkea elämäni,
tallattavana toisten jaloissa,
annan sen tahtovalle,
jollekin jolla ei ole enää toivoa.

Kuun loiste kuolevassa laaksossa,
tuuli soittaa musiikkia,
taivas täynnä tummia värejä,
onko minulle tarkoitusta tässä maailmassa?
Minulla ei ole enää tahtoa selvittää vastausta...

Selite: 
Joku äidinkielen tunnilla kirjoitettu ja vihkosta löydetty=)
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan haikeaa.

Koskettavan haikeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot