Sadetunnelmissa

Runoilija Syyskahvila

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihminen, joka ei ole aijemmin kirjoitellut runoja. On aika kokeilla rohkeasti uutta harrastusta!
 

Sade ropisee ikkunapeltiä vasten.
Hämärää, tunnelmallista.

Sateen kohinaa kuunnellesani
alkaa silmäni painumaan väkisin kiinni.

Mikä onkaan mukavampaa
kuin käpertyä peiton alle,
sulkea silmänsä
ja vaipua sadenirvanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava tunnelmallinen runo.

Täällä myös, täällä myös.
Ropisee ja kilahtelee... sadehelmet ikkunapelteihin soittaen vienosti,
saattaen sadenirvanaan.
Ihana runo, kiitos.

Sateenropinassa onkin mukava uneen kulkea. Hieno kuva runosi on, kiitos tästä.

Ihanan syksyinen runo. Itse en tosin malttaisi nukahtaa sateen ropinaan, vaan haluaisin pysyä hereillä kuuntelemassa sitä :)

 

Käyttäjän kaikki runot