Rakkauspakkaus

Runoilija Syyskahvila

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihminen, joka ei ole aijemmin kirjoitellut runoja. On aika kokeilla rohkeasti uutta harrastusta!
 

Olet jännä pakkaus!
Vaihdat muotoa kuin barbababa:
ensin olet palleroinen pötkylä
hetkessä muutut kapeaksi, pitkäksi patongiksi.
Sinussa on karvaa ja silkinsileyttä.

Sinua on ihana koskettaa,
silitellä ja helliä.
Olet aina valmiina pieneen yhteiseen leikkiin.
Mun oma marsu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän onkin veikeyden huippu!
Ensi ajatukseni oli; oi, meillä ei marsuja ole ollut, hamstereita kylläkin.
Sitten luin uudelleen.
Ja haa, mitäs minä löysinkään.... vaan tekiköhän mielikuvitukseni tepposet :)

Mukava runo lemmikistä

 

Käyttäjän kaikki runot