Verhokapina

Runoilija Syyskahvila

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihminen, joka ei ole aijemmin kirjoitellut runoja. On aika kokeilla rohkeasti uutta harrastusta!
 

Pian on taas se aika vuodesta
kun alkaa verhojen vaihdot.
Tulee syksyn pimeät
ja ikkunoihin vaihdetaan paksut tönköt.

Vaan nuori kapinallinen minussa
jättääkin vaihtamatta!
Ohuilla rimppanoilla mennään
ensi kevääseen saakka!
Ostan sitten vaikka uudet rimppanat toukokuussa!

Sillä kaikki mhdollinen keskipäivän valo talvella
on tervetullutta sisään huoneisiin.
Verhoni olkoot niin ohkaiset
että päivä paistaa niistä läpi!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on aivan oikeaa ja toimivaa kapinallisuutta, kaikkia totuttuja manöverejä vastaan.

Valoahan tarvitaan nimenomaan pimeän aikana ja
paljon.
Hyvä kiva runo.

Runilijaminälle onnittelut! Olet oivaltanut sen! Valon! (Rimppana on kiva sana samoin kuin runo!)

Suloinen, piristävän kapinallinen runo! Tosiaan, paistaahan se päivä risukasaankin. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot