Samassa veneessä

Runoilija Syyskahvila

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihminen, joka ei ole aijemmin kirjoitellut runoja. On aika kokeilla rohkeasti uutta harrastusta!
 

Sinä luulet
että vain sinä jännität ja pelkäät
ensimmäistä tapaamistamme.
Ehei, sitä samaa koemme myös täällä.
Sydän hakkaa, kädet hikoilee.

Pelkäät, ettet keksi mitään puhumista.
Jotain jutunjuurta pitäis keksiä myös meidän,
ei vaan sinun.

Mitäs jos annettais kaiken mennä omalla painollaan!
Juteltaisiin jos juttua löytyy.
Ollaan hiljaa kun hiljainen hetki tulee.
Minua se ei häiritse.

Minä jos kuka,
tietää mitä on ujous ja jännittäminen.
Siksi myös ymmärrän sinua.
Ota iisisti. Tervetuloa!

Selite: 
Tämä on kirjoitettu erästä tärkeää henkilöä ajatellen. En osaa sanoa hänestä vielä mitään koska en tunne häntä. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot