Metsäretki

Runoilija Syyskahvila

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihminen, joka ei ole aijemmin kirjoitellut runoja. On aika kokeilla rohkeasti uutta harrastusta!
 

Täydellisen hyvä olo
tuli sateisesta metsäretkestä.
Kävely poluilla, nousut ja laskut.
Puunjuuria, kantoja, litimärkiä sammalmättäitä
joihin saappaat upposivat lätsähtäen.

Hyttyset kiusasivat
mutta pitihän niillekin omat ilonsa olla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot