Rakkaalle Ystävälleni

Runoilija Syyskahvila

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihminen, joka ei ole aijemmin kirjoitellut runoja. On aika kokeilla rohkeasti uutta harrastusta!
 

Kunhan syksy tästä etenee
kutsun Sinut, Rakas Ystäväni,
istumaan iltaa tänne kotiini.

Sytytän sitruksen tuoksuisen kynttilän,
laitan meille molemmille muistoja tuovaa musiikkia soimaan. Se saa soida hiljaa taustalla,
niin ettei häiritse liikaa,
ettei vie ajatuksiamme pois tärkeistä
ja syvällisistä keskusteluistamme.

Syömme -tottakai- jotakin oikein hyvää,
juomaksi riittänee puhdas vesi.
Alkoholia emme tarvi.
Mehän humallumme kikatusasteelle jo pelkästään
toistemme huumaavasta seurasta!

Selite: 
Tämä runonen on kirjoitettu maailman ihanimmalle ystävälle...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo myös tulee suoraan sydämestä ja totuuden mukaisena varmasti aitona.

Kaikki tuntuu olevan valmiina vastaanottoon.
Kun ystävä tämän näkee, niin mitä todennäköisimmin hän tulee myös.

Tunnelmallinen ihana syysruno.

 

Käyttäjän kaikki runot