Runosivulla astelin

Runoilija Orvokki46

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1946
Facebook:

 

Mieli alakuloinen haihtui
iloiseksi se vaihtui
runosivulla kun astelin
posket kyynelilläkin kastelin
siellä oli surua lohdutonta
monta kyyneltä kuivaamatonta
ilo siellä pirskeitä piti
rakkaus vaatii ihoa liki
helppo on taas päivää jatkaa
toivottaa kaikille hyvää matkaa

Selite: 
Sumuisena lokakuun aamupäivänä, runosivulla viivähdin
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosivulla kannattaa astella ja kuulla elämää :)

Elämän ääniä monenlaisia runosivustolla, visiitit kannattavat :)))

Näin meitä hoirellahan täälä sivuulla ystävien ja tuttujen toimesta,- vaikk'ei kaikkia oo livenä nähänykkää, silti lämpö välittyy kaikille.
Kiitos !

Pirteän elämänmyönteinen runo.

Hienosti riimitelty, hyvällä rytmillä kirjoitettu positiivinen runo. Kiitos tästä!

Vietä mukavaa syntymäpäivää! --<--<@

Kivasti kerroit sivujen olemuksesta

Mukava ja niin totta oleva runo...hieno : )
Kiitos sanoistasi : )

Ihanasti Hymyävä runosi piristää harmaata päivää.

Runoilo yhdistää.
:)

hyvänmielen runo voimakasta elämänkuvausta kirjoitetuista runoista
kivaa astelua

Runo sivuilla viivähtää mieli-hyvin, kuten
sinäkin siellä tapaa runojen muodossa
niin monenlaisia runoilijoita
Olet sen ilmaissut runon muotossa tosi
hyvin,

Yksi sivuilla piipahtaja tässä lähettää sinulle runoilija lämpimät syntymäpäiväonnittelut!

Sellaisia nämä runot ovat, monimuotoisia niin kuin elämäkin. Hyvä runo tämäkin.

~ Hyvällä mielellä tämä kaunis runo askeltaa ~

Olet taiten koonnut
runojen sielun :)

Upeasti tämän sivun olemuksen olet kiteyttänyt runoosi. Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot