Elämän iloa

Runoilija Orvokki46

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1946
Facebook:

 

Anna huolten pudota harteiltasi
Kohota kasvosi kohti taivaan sineä

Lämmin kesäinen sade huuhtoo pois kyyneleesi
Anna mieleesi tulla rauha

Kulje elämäsi polkua rauhallisin mielin

Nauti kesän ihmeistä
Leikatun heinän tuoksusta
Kukkaloistosta, linnunlaulusta
Auringon lämmöstä ihollasi

Uskoen
Toivoen
Rakastaen

Selite: 
Auringon lämpö poskilla, aamulenkillä ....ihanaa, satakieli, mustarastas, eikä sadetta ollut, oli siellä variskin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot