Kaksi on pienoista

Runoilija Orvokki46

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1946
Facebook:

 

Kaksi uutta ihmislasta
sydämeni valloitti

Rakkautta tunnen syvää
heille toivon kaikkea hyvää

kaiken mieleen tallennan
sydämessäin kannan

Selite: 
Jo kolme lapsenlapsen lasta . Olen ikionnellinen isomummi
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnitteluni!
Olet saanut monta ylennystä.

Ihanin !

Ihanaa rikkautta! minulla tähän asti yksi lapsenlapsi... liekö luppeissakaan lisää. :-)

Suloinen runo.

Ihania neon, musta tuloo toisenkerran mummamuori !

Syntymäpäivänäsi onnittelen! Olet ehtinyt paljoon.

 

Käyttäjän kaikki runot