IKÄLISÄ

Runoilija Orvokki46

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1946
Facebook:

 

Vuosia tulee yksi ja kaksi
naamakin käy yhä kurttuisemmaksi

Lisää kun tulee yksi ja kaksi
pitää kai tilata jo taksi

Vielä kun tulee yksi ja kaksi
askelkin käy jo hitaammaksi

Vaan mitä siitä vielä murhetta kantaa
vuosien rauhassa tulla antaa

.

Selite: 
Ajankohtaista....
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikälisineen, kaikkineen... elämä eteenpäin vie.

Enpä ollut tätä aikaisemmin huomannutkaan.

Mainio runo.

Ikääntyessä saattaa tulla myös hieman lapsemmaksi. Hyvää syntymäpäivää.

Onni on hiljalleen kulkeville
kuten tänään Orvokille

 

Käyttäjän kaikki runot