Hajanainen

Runoilija QuatroTale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.11.2022 19:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On kaunis syksy, Elämäni ainoa valo.. On Pimeä Talvi Synkkä kuilu.. On Vehreä Kevät, Jäätävä henkäys..
 

Sekasortoa mielen
silmin kosketeltavana saattaa viedä kielen
Hajanaisin ajatuksin,
viimeisin sanoin, mukavin tavoin
En yhdistää polkua voi kohti loppuratkaisua
Ainoastaan katkonaista pelon tajua

Uskaltaako kohdata sielun sisimmän
ihmismielen
Lavastaako onnelisuuden ulkokuoren
hymyn pienen

Vihan sisäisen, itseinhon sekaisen
kertoo kohtalosta yksinäisyyden ikuisen
Hajanaisin ajatuksin,
En kohdata voi itseäni tiellä tällä
Vain särkyvän äänen saan aikaan sillä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot