Kituva sydän

Runoilija QuatroTale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.11.2022 19:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On kaunis syksy, Elämäni ainoa valo.. On Pimeä Talvi Synkkä kuilu.. On Vehreä Kevät, Jäätävä henkäys..
 

Kituva sydän käsistä viedään
Ajan jalkoihin tallotaan
Viimeistä rajaa myöten

En halaja mitään muuta
Vain tunne kertoo sen olevan totuutta
Uskalla en avata haurasta suuta

Kituva sydän kaupaksi menee
En enää katso eteeni
Tähän hetkeen pysähdyn

Toinen vie. Pois vie.
Jättäen minulle.. Sanomattomia sanoja sinulle..
Kituva sydän pysähtyen
Ajan jaloissa harmaantuen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot