Totuuden Ovi

Runoilija QuatroTale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.11.2022 19:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On kaunis syksy, Elämäni ainoa valo.. On Pimeä Talvi Synkkä kuilu.. On Vehreä Kevät, Jäätävä henkäys..
 

Vaikka elämän kalterit piirtyvät vasten ihoa
Puristaen mieltä
Vaatien sanojen kieltä

Löytyy aina avaimia
Ajatuksen virtoja
Vapaita tuulia
Sanoja oikeita
Totuuden suuria ovia

Vastaan Ota sanoma
Ystävyys ja tuttu hokema
Mikään ei välttämättä vakuuta
Mutta lopussa on kiitos ja elämä
Hyvä Ystävä

Selite: 
Ystävä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot