Lymyilevä hymy

Runoilija QuatroTale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.11.2022 19:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On kaunis syksy, Elämäni ainoa valo.. On Pimeä Talvi Synkkä kuilu.. On Vehreä Kevät, Jäätävä henkäys..
 

Kannattaako ohittaa sanoja vieraita
Tutustua kohtalonsa ruumilliseen runoon
Kuitenkaan unohtamatta ystävällistä hymyä
Vaitonaisen raukan on turha nurkissa lymytä
Rohkeuden saatto olkoon viiltojen voitto
Rakkaus, Riipustus, Raapustus
Venäläisen ruletin loputon koputus

Selite: 
~~
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot