Uutta elämää

Runoilija QuatroTale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.11.2022 19:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On kaunis syksy, Elämäni ainoa valo.. On Pimeä Talvi Synkkä kuilu.. On Vehreä Kevät, Jäätävä henkäys..
 

Viimeistelty, huoliteltu persoona keskellä kaktusten
Piikikkäiden sammalten, kaatosadetta raviten
Kuivuus ei elämää tuhoa
Koska ravinteita on yhä jälkeen palojen
Tukahtuneiden sanojen ja korulauseiden

Viimeistelty, kuorittu ruoskalla
Ettei tätä elämää kukaan eläisi tuskalla
Luomisen sanoilla sammaloituna
Ilman tuskaa ei ole kokemusta
Ei elämää ei nuoruutta

Kuivan maan alla uutta elämää
Alla kuolleiden kukkien, poltettujen satojen
Elämän pimeyden

KASVAA UUTTA ELÄMÄÄ

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot