Nimetön

Runoilija 13a39e536d004ced3c68d321f55ca534

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2019 6:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen olevani ihminen jälleen
Mutta tuhoan ihmisyyttäni havitellessani sitä jälleen takaisin

Tekemäni asiat ovat olleet minulle hyväksi

Pahaksi muille

Toivottavasti joskus itsekkyys palkitaan, eikä Murphyn laki enää päde

Kaikki vastoinkäyminen kasvattaa
Oli se mitä tahansa

Ja elämällä on taas suunta
Vaikka sitten alaspäin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot