Nimetön

Runoilija 13a39e536d004ced3c68d321f55ca534

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2019 6:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en enää tiedä
kuinka elää
kuinka toimia ja
tehdä itsensä hyväksytyksi

Minä en enää tiedä
koska kaikki alkaa

Enkä tiedä koska kaikki loppuu
Pian, toivon

Sodin itseäni vastaan kaikin keinoin
vain lyödäkseni itsen maahan
ja tehdäkseni itsestäni matelijan

Totta, se minä olen
Matelen saadakseni haluamani
Hyökkään kun ajatus on muualla

Syön sen mitä elän, ja

Nöyryytyksen kautta löytyy sydän

Sanoiko joku noin?

Selite: 
slidmhvdsljhöp-ojzxfgmk.nb
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot