Rakkaalleni

Runoilija 13a39e536d004ced3c68d321f55ca534

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2019 6:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Olen ihmetellyt

Kuinka jaksat kaikkea suoltamaani

kun jaksat pidellä sylissä kun kouristelen

poden itseaiheuttanaami tuskaa

ja joskus ilmoitan tuhannesti olevani vain jossakin

Ymmärrät mitä puhun, vaikket saisi selvää,

Jaksat kuunnella, vaikkei kukaan muu niin tekisi

Kun huonoina hetkinäsi tukeudut minuun ja minä sinuun,

parannat

ja

Kun kaikki asiat ovat taas hyvin

En voi kuvitella parempaa kuin me

Miksi jaksat kuunnella loputonta jauhamista?

Pääosin tyhjänpäiväistä
Se on minulle uutta

Hetkinen ilostamme voi olla ikuisuus toiselle,
enkä kauneutesi rinnalle voi kuvitella muuta.

Toisaalta, ajatus sinusta luopumisesta
Tekisi minut hulluksi

Kaikkein tärkein elämästä pos

Toivottavasti en joudu moisia kuvitelmia
kehittelemään koskaan

Meillä on yhteisiä ajatuksia
yhteisiä ristiriitoja
joskin pieniä

Ja ne ajatuksesi ovat kasvattaneet minua ihmisenä

Puolisona

Rakastan sinua enemmän kuin ketään muuta

Selite: 
Omistettu rakkaalleni. Improvisaatio tämäkin, mutta tuli vain olo.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot