Nimetön

Runoilija 13a39e536d004ced3c68d321f55ca534

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2019 6:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Tällä tunteella tuon itseni takaisin maan pinnalle

Punaisena hehkuva

Veri saa minut tuntemaan, eikä

Kaiken menettäminen tunnu enää pahalta vaihtoehdolta

Saan pahan olon pois
Kemiallisin menetelmin

Mutta kärsin seuraukset

Vuodan häpeäkseni
Häpeän saadakseni rakkautta

Vaihtoehtoja tasan kaksi

Omatuntoni on palasina, joita hapuilen jostain
Yritänkö edes löytää niitä?

Tapaanko joskus itseni jossain?
Joskus toivon,
että elämä tuntuu saavuttamisen arvoiselta

Selite: 
Kännyyn kännissä kirjoitettu impro, jonka sitten pistin tänne.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot