Kokemus sinänsä

Runoilija 13a39e536d004ced3c68d321f55ca534

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2019 6:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Toivottomuuteni saa jo surkuhupaisia piirteitä

Olen, mutten katso olevani,

ja

samalla itseni ulkopuolelta lyön
ruumistani jollakin todella kovalla

Näen maailman sumuna

joka ei ole tästä universumista

joka tekee todeksi pahimmat pelkoni

Todellisuus luhistuu
silmieni edessä käsittämättömäksi

äänet terävemmiksi kuin terävin partaterä



Täydellinen kaaos

Suljetut silmät
saavat vain näkemään itseni

Raunioina



Kaikki pahat tekoni ryppäänä

kumottu päälleni, kaikki kerralla
palasina,
joiksi lahoan yksi kerrallaan





Silmä silmästä

Kun edes tupakka pysyisi kädessä



Minäni on kuollut



Ruumiini vapisee, mutta mieleni
on samaan aikaan toisaalla

tuntee ruumiin tuskan
ja luo uutta turhamaisuudellaan




Vaikka joskus pääsisin takaisin




en uskaltaisi avata verhoja

Selite: 
Impro taas, jotenkin näitä ei synny harkitsemalla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot