Miete

Runoilija 13a39e536d004ced3c68d321f55ca534

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2019 6:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun toiveesi

Minun mielitekoni

Sinun halusi

Minun tahtoni

Rakkautesi

Välinpitämättömyyteni

Oikeutesi

Velvollisuuteni





Tunteeni
nurinpäin





Tiedän mikä olen
En tiedä mikä tahdon olla

Olisi helppo
pystyä olemaan tahtomatta
Pystyä rakastamaan

Ehdoitta, ilman halua rakastaa

Välittäminen

Onko se välittämistä?

Vai rakkautta järjellä?

Tahdon oppia
Rakastamaan tunteella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot