Sinä

Runoilija 13a39e536d004ced3c68d321f55ca534

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2007
Viimeksi paikalla: 31.3.2019 6:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Teit minusta sen

Joka en tahtonut olla

Tahtomattani

Mutta sen kautta

Löysin sinut

Ja

Mieleeni tuli ajatus

Sen nimi oli Rakkaus

Ja se näytti kuvasi

Tajusin olevani hyvissä käsissä

Eikä mikään, ei koskaan

Voi hajottaa sitä tunnetta

Voisin tuntea toisin, mutten voi
enkä halua

Helpompaa olisi ehkä
kärsiä yksin

Näytit minulle itseni, kavahdin sitä
Kuin lapsi löytäisi ruumiin

Luotan siihen
Että teet minusta ehjän joskus

Selite: 
Hajalla, rakastunut.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot