K.A.I.P.A.U.S

Runoilija lucitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Hymyileminen on toiseksi paras asia, jota huulilla voi tehdä."
 

Se on kuin jääkylmä sade vasten kasvoja
kuin ruusupensaan raapaisu
kuin nokkosista kudottu paita ylläni,
mä katselen sua kanssa toisen

Nopea, hellä hymy, pikainen käden puristus takana tyttösi selän

Älä enää kiusaa, päästä mut menemään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot