kesävalssi

Runoilija lucitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Hymyileminen on toiseksi paras asia, jota huulilla voi tehdä."
 

Auringon kultaama viljan tähkä tukassani loikin lätäköstä lätäkköön.
Sirkka soittaa serenadin keskeltä kukkakedon.
Tartun käteesi ja yhdessä tanssimme läpi loppukesän yön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi Kesäinen Keveys piristää näin syksyn hämärässä.

 

Käyttäjän kaikki runot