Matka yhdessä alkakoon

Runoilija lucitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Hymyileminen on toiseksi paras asia, jota huulilla voi tehdä."
 

Kätemme kosketus kestää pitempään kuin olisi tarpeen, katseemme kohtaavat illassa huomattavan usein.
Isket minulle silmää, punastun ja luon katseeni kenkiin.
Hymyilen sinulle ja silmäsi syttyvät tuikkimaan.
Yö heittää ilmaan illan viimeiset sävelet, kun huulemme kohtaavat ja matkamme kohti tulevaisuuden avaruutta alkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot