Kaupungin lämpimin paikka

Runoilija lucitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Hymyileminen on toiseksi paras asia, jota huulilla voi tehdä."
 

Vesipisarat putoilevat kasvoilleni ja saavat hiukseni kihartumaan.
Kaupunki on hiljainen. Vain Sinä ja Minä ja kapakan kaukainen pauhu.
Ilta on kylmä ja palelen. Katu on märkä ja savinen.
Mutta mikään ei voisi olla paremmin, kun Sinä suljet minut lämpimään syliisi ja kuiskaat käheästi "Mennään kotiin".

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan Ihana,
ja Niin Lämmin.

Suosikkeihini.

Tuli lämmin fiilis, vaikka maailma on niin kylmä.

 

Käyttäjän kaikki runot