Syksyn lehdet makaavat märkinä, maahan pudonneina, aivan kuin haaveenikin.
Vesipisarat valuvat pitkin ikkunaruutua, kuin kyyneleeni pitkin poskiani.
Katuvalon hento kajo valaisee palan pimeyttä.
Ehkä minäkin löydän vielä rakkauden. Se et vain ollut sinä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullinen ja koskettava runo.
Elämä on välillä perseestä.... :(