Pieni sana kahdesta

Runoilija lucitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Hymyileminen on toiseksi paras asia, jota huulilla voi tehdä."
 

Hellät tuulet tuovat sen mukanaan
pienet perhoset levittävät sen siivillään

Kesäyön linnut laulavat rakkauslaulun
meille kahdelle.

Selite: 
Kesäyössä ikävöin rakastani heinien kuiskaillessa hiljaisessa tuulessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot